Om mig

Hej,

jeg hedder Anders Torm Nielsen, jeg stiller op til kommunevalget den 21. november 2017.

Jeg har boet i Islev på Brandstrupvej i 29 år. Mine børn Lars og Morten er nu flyttet hjemmefra. Så min kone Maibritt og jeg har rækkehuset for os selv.

Vi er rigtig glade for at bo i Rødovre kommune og lokalt i Islev. Tæt på institutioner da børnene var små og Islev skole og boldklubben Orient lige om hjørnet da ungerne blev lidt større.

Når jeg stiller op til kommune valget den 21. november 2017 så er det fordi jeg syntes der tænger til en ny politisk kultur i Rødovre kommune. Jeg har oplevet hvordan kommunens dialog med mig som borger – eller grundejerforenings repræsentant, kan være meget lidt imødekommende. Det vil jeg gerne være med til at ændre. Helst ved, at vi får en ny borgmester i Rødovre. Fordi det kulturen naturligvis kommer oppe fra og så forplanter så ned i organisationen. Vi konservative peger på kommunalbestyrelsesmedlem Kim Drejer Nielsen.

At det er på Det Konservative Folkepartis liste jeg opstiller kan ikke være anderledes.

Jeg er helt og holdent konservativ.

Konservative værdier som ordenlighed, lov og orden, en god skole, styr på økonomien, og et forsvar som kan forsvare vores land og gøre os i stand til, at være en god allieret i NATO, er vigtigt for mig. Og så er vigtigt for mig, at den skat som samfundet opkræver hos os danskere skal være rimelig og skal bruges med respekt for, at der er noget som har knoklet for at tjene den.

Nogen gange kan det fra venstrafløjen lyde som om, at det vi hver især tjener som udgangspunkt er samfundets – og så skal staten beslutte hvor meget eller måske nærmere, hvor lidt, vi må få lov til at beholde. Sådan må det aldrig blive. 

Jeg betaler min skat med glæde.

Naturligvis skal vi betale skat til vores ældre pleje, sygehusvæsen, skoler, politi, forsvar, indfrastuktur og meget, meget mere. Men der er også ting vi ikke bruge skat på. F.eks. fine kulørte publikationer og for høje udgifter på administration.

Jeg håber du vil stemme på mig den 21. november. Tak!

Læs mere om vores politik her